Lampiónový průvod

13.10.2015 10:39

Pozvánka na tradiční Lampionový průvod.

Srdečně Vás zveme na večerní procházku lánskými ulicemi v Lampionovém průvodu. Akce se uskuteční v pátek 30. října 2015.

Sejdeme se v 18:00 hodin u lánského hřbitova. Po zapálení svíček na hřbitově se vydáme na cestu k Židovskému rybníku, kde bude připravený horký čaj a oheň na zahřátí. Za dobrého počasí budeme tradičně pouštět plovoucí svíčky na hladinu rybníka a vypustíme připravené létající lampióny. Masky / převleky všeho druhu jsou v průvodu vítány. Přijďte mezi nás. Těšíme se na Vás :o).

NOVINKA:

Ve čtvrtek 29. října pořádáme spolu s Obcí Lány akci Dýňořezání ... na to, abyste si vyzdobili domov dýněmi, nemusíte být fanoušci svátku Halloween. Výrobou zabavíte děti a hotová dýně bude zdobit váš domov. Přijďte si s námi vyrobit originální lucernu, kterou rozsvítíte třeba následující večer, kdy prochází obcí Lampionový průvod.

Vyřezávat budeme ve čtvrtek 29. října od 14:00 do 16:00 hodin na náměstí nebo v budově obecního &uacu te;řadu (dle počasí). Vše co budete potřebovat, dostanete od nás (rukavice, fixy, šablony, nožíky, lžíce a hlavně dýně). Cena dýně je symbolických 20 Kč. S sebou si vezměte pracovní oblečení, dobrou náladu a svůj hrnek na teplý čaj. Nože na vyřezávání budou vydávány jen dospělému doprovodu dětí!

Jediné co musíte udělat je, přihlásit se o svoji dýni a to nejpozději v pátek 23. října. Přihlásit se můžete sms zprávou ve tvaru CELÉ JMÉNO + BYDLIŠTĚ + POČET DÝNÍ na 606 144 884 Ivana Píšová nebo 724 265 092 Jana Drastilová.